www.energiemeester.nl

Onderricht

 

De Energiemeester is in de persoon van Frank Bovens verbonden aan het VISTA College (voorheen ROC Leeuwenborgh Opleidingen) en verzorgt voor het Techniekcollege zuid-Limburg, als docent 'Elektrotechniek, Duurzaamheid en Bedrijfskunde', uiteenlopende theorie- en praktijklessen voor leerlingen van diverse techniekopleidingen op de niveau's 2, 3 en 4. 

Daarnaast onderhoudt hij, als stagecoördinator, nauwe contacten met het bedrijfsleven, is hij voor het College van Bestuur van ROC Leeuwenborgh lid van het adviesplatform 'De Zij-instromers' en participeert hij in internationale onderwijskundige samenwerkingsprojecten binnen het Erasmus-programma van de Europese Unie.

 

Frank Bovens is als registerleraar ingeschreven in het leraarregister. 

 

De inhoud van deze website mag voor educatieve doeleinden vrij worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de Energiemeester. 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan de Energiemeester aansprakelijk worden gesteld voor fouten en onvolkomenheden, of de gevolgen daarvan, in de gepubliceerde teksten, afbeeldingen, bestanden of doorverwijzingen naar andere websites.

 

http://www.leeuwenborgh.nl

 

http://www.techniek-college.nl

 

http://www.vistacollege.nl 

 

http://www.getraptleren.nl 

 

https://www.registerleraar.nl